KURSSIT JA PALVELUT

Järjestämme myös kursseja ja erilaisia tapahtumia ja happeningeja, mm. teema-ravintolapäiviä ja itsetutkimusiltamia.

Meidät voit myös tilata paikan päälle (tai Superfiilis Hoitolassa) pitämään seuraavanlaisia tapahtumia:

  • AARREKARTTA-WORKSHOP

Kesto: 4-6h halutun ohjelman mukaan, sekä osallistujamäärästä riippuen

Workshopissa kartoitetaan ja manifestoidaan joko omia tai yrityksen tai yhteisön unelmia, ja tehdään lopuksi unelmakartta-kollaasi. Koulutukseen kuuluu hauskoja itsetuntemustehtäviä.

Ohjelma sopii esimerkiksi työhyvinvointipäivän osaksi tai pääosaksi, tai polttareihin, tai muuhgubn virkistystoimintaan.

Alle kymmenen hengen ryhmille voi myös halutessaan tilata meiltä ruuat tai naposteltavat. Otamme erikoisruokavaliot huomioon.

  • VILLIVIHANNESKURSSI

Keväisin pidämme villivihanneskursseja, joissa käydään läpi yleisimmät helposti tunnistettavat villivihannekset ja niiden käsittely- ja käyttötavat. Kurssi antaa hyvän peruspaketin, mistä voi lähteä tutustumaan villivihannesten käyttöön itse. Kurssin voi pitää joko sisätiloissa, tai sitten yhdistää siihen villivihanneskävelyn ulkona, missä tunnistetaan yhdessä kasveja. Kurssin voi vaihtoehtoisesti pitää kokonaan ulkona. Mikäli villivihanneksia on jo saatavilla, voimmet tarjota kurssilla villivihannesmaistiaisia.

  • TEEMEDITAATIO

Teemeditaatio juontaa juurensa ikivanhoista aasialaisista perinteistä. Teemeditaatio on aistikas ja meditatiivinen hetki laadukkaan luomuteen äärellä, ja se vie omaan sisäiseen maailmaan. Juomme teetä seremoniallisesti hiljaisuuden vallitessa, ja hetken jälkeen voimme jakaa tuntemuksiamme yhdessä. Ihmiset ovat usein kokeneet teemeditaation rauhoittavana, ja inspiroivana kokemuksena.

Kesto noin 2h, ryhmän koko enintään 8 henkeä

  • POP UP -KASVISRAVINTOLA

Voit tilata meidät johonkin tapahtumaasi tai avoimiin oviin pitämään pientä pop up -kahvilaa. Meillä on runsaasti kokemusta vegaanisesta, maidottomasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta, raakaravinnosta ja muutkin erikoisruokavaliot onnistuvat. Voimme suunnitella ruuat myös jonkin teeman mukaisesti.

  • SOINTUKYLPY

Marjan voi tilata pitämään sointukylpyä omiin tiloihisi tai se voidaan pitää Superfiiliksen tiloissa pienelle ryhmälle. Sointukylpy on rentouttava ja meditatiivinen hetki, jossa osallistujat makoilevat joogamatoilla lattialla vilteillä peiteltyinä ja rentoutuvat tiibetiläisten äänimaljojen, thingsan, sadekepin ja koshien soidess taustalla.

Kesto 1-1,5h

  • NAURUTERAPIA

Marja voi myös tilata pitämään ryhmälle nauruterapiaa.

Pyydä meiltä tarjousta, mikäli kiinnostuit jostain tapahtumastamme, voimme myös räätälöidä niitä  juuri teille sopiviksi.