MUUTTOTARJOUS!

💥🌟🔥 MUUTTOTARJOUS! 🔥🌟💥

Vielä ehtii marraskuun ajan tulla edullisiin hoitoihin  ESPOON Laaksolahteen tunnelmalliselle kotivastaanotollemme. ihanasta talosta jättää aika ja tilalle tulee uutta ja niin myös mekin siirrymme uusiin tiloihin joulukuussa! 🎉

❣️SHIATSU (japanilainen hieronta) 1,5h/40€ tai 2h/50€

Hoidossa painellaan koko keho läpi kämmenellä ja peukalolla, keinutellaan kehoa ja hierotaan myös kädet ja jalat. Rentouttaa mieltä ja lihaksia.

❣️GUASHAUS

30min/25€, 60min/40€ ja koko keho 90min/55€

Kiinalainen hoitomuoto jossa avataan lihaskalvoja kivi-, puu-, tai pihkalastalla kaapimalla. Tehokas jumeihin ja ihanan viileän tuntuinen iholla.

❣️IMUKUPPIHIERONTA

30min/20€, 60min/35€ ja koko keho 90min/50€

Imukuppihieronnassa liu’utetaan silikonisia kuppeja iholla alipaineella (ei ole verikuppausta siis). Avaa lihasjumeja, ja pistää kehon nesteitä ja kuona-aineita liikkeelle. Lyhytkin käsittely tehokas. Sarjahoitona myös selluliitin hoitoon.

❣️STRESSINISKAN HIERONTA 1h 30€

Stressiniskahieronta vapauttaa jännityksiä, lievittää kipua ja stressiä, ja voi auttaa päänsärkyyn ja migreeniin.

Tässä hoidossa käsitellään napakoin ottein kallonpohja, pää, kasvot, tension neck -alue, niskat, hartiat, lapojen välit.

❣️ AYURVEDINEN KASVOJEN NUORENNUSHOITO 1h 40€

Kasvojen nuorennushoito tehdään ilman öljyjä napakoin ottein kuorivin, venyttävin ja kohottavin liikkein kasvojen iholle ja lihaksistolle. Luonnollisesti nuorentava hoito on syvästi vaikuttava, rentouttava, uudistava ja elvyttävä.

❣️AYURVEDINEN FACELIFT – kohottava kasvo- ja päähieronta 1h 40€

Rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä, uudistava hoito, joka tehdään laadukkaalla luomuöljyllä. Pää hierotaan ilman öljyä.

❣️AYURVEDINEN KÄSI- JA JALKAHIERONTA 1,5 h 55€

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa.

Jalka- ja käsihieronnassa käytetään myös

pronssista Kasa-maljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.