Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on ikivanha parantamistapa. Käsillä parantaminen on tunnettu lähes kaikkialla ympäri maailmaa.

Ihmisellä on fyysisen kehon lisäksi myös energiakeho, eli aura. Auraan ovat tallentuneena kaikki muistomme, tunteemme ja ajatuksemme. Se, mitä ajattelemme ja tunnemme, vaikuttaa myös fyysiseen kehoomme.  Fyysiset ja psyykkiset oireet ovat hyvin usein yhteydessä toisiinsa. Kehoon voi tallentua erilaisia traumoja, tunnelukkoja ja stressin aiheuttamia jännityksiä. Jos kehoon tallentunut krooninen stressitila ei pääse purkautumaan, keho voi pikkuhiljaa alkaa kehittää erilaisia oireita ja jopa sairauksia. Oireet ovat aina viesti sisimmältämme, jota on hyvä kuunnella. 

Energiahoito on hyvä apu omalla henkisellä polulla, omalla kasvun tiellä. Hoito voi auttaa meitä saamaan yhteyttä itseen ja omiin tunteisiin, yhteyteen universumin kanssa ja johdatuksessa. Se voi kirkastaa oloa ja auttaa vapauttamaan omaa sisäistä potentiaalia.

Oman elämän ”siivoaminen” on olennainen osa matkaa. Kun alkaa päästää irti vanhoista asioista, kokonaisvaltainen eheytyminen voi alkaa. Usein ihmisillä on erilaisia rajoittavia ajatusmalleja, jotka voivat hidastaa oman korkeamman itsen vapautumista ja elämänpolulla etenemistä. Energiahoidossa voidaan nostaa pintaan näitä tiedostamattomia kipukohtia, ja tulla niistä tietoiseksi. Menneestä irtipäästäminen ja vapautuminen on tärkeä osa omassa sisäisessä kasvussa ja paranemisessa. Energiahoidossa virtautetaan ihmisen energiakehoon uutta energiaa, joka samalla ikään kuin huuhtelee vanhaa ”kuonaa” energiasysteemistämme. 

Energiahoidosta voi myös saada fyysisiin ongelmiin ja oireisiin helpotusta etsimällä esiin ongelman alkusyy, joka ei ole usein pelkästään fyysinen.

Energiahoidosta voi olla apua kokonaisvaltaisessa eheytymisessä, yhteyden löytämisessä omaan itseen, ja tarkoituksen tunteen löytämiseksi uudelleen.

Intuitiivisessa energiahoidossa tunnustelen energiakehoasi ja välitän energiaa sekä käsieni kautta, ja energian kanavoinnissa käytän työvälineenä usein myös äänimaljaa, kehärumpua ja muita hoitavia ääniä sekä puhdistan auraasi savuttamalla salvialla ja katajatikulla.