Intuitiivinen energiahoito

Energiahoito on ikivanha parantamistapa, jota on tehty tuhansia vuosia. Käsillä parantaminen on tunnettu lähes kaikkialla ympäri maailmaa kautta aikain.

Ihmisellä on fyysisen kehon lisäksi myös energiakenttä, eli aura. Auraan on tallentuneena kaikki kokemuksemme, tunteemme ja ajatuksemme. Se mitä ajattelemme ja tunnemme, vaikuttaa myös siihen millainen olo meillä on omassa kehossamme. Fyysiset ja psyykkiset oireet ovat usein yhteydessä toisiinsa.

Energiahoito on hyvä apu omalla henkisellä polulla, omalla kasvun tiellä. Hoito voi auttaa sinua saamaan yhteyttä itseesi ja omiin tunteisiisi, yhteyteen universumin kanssa ja johdatuksessa. Se voi kirkastaa oloa ja saada ihmisessä aikaan nopeitakin muutoksia.

Oman elämän ”siivoaminen” on olennainen osa matkaa. Kun alat päästää irti vanhoista asioista, kokonaisvaltainen eheytyminen voi alkaa. Usein ihmisillä on sinnikkäitä ajatusmalleja, jotka estävät oman korkeamman tiedon vastaanottamista ja elämänpolulla etenemistä. Energiahoidossa voidaan nostaa pintaan näitä asioita, ja tulla niistä tietoiseksi, mikä auttaa etenemään omassa sisäisessä kasvussa ja paranemisessa.

Energiahoidosta voi myös saada fyysisiin ongelmiin ja oireisiin helpotusta ja etsiä esiin ongelman alkusyy,

joka ei ole usein pelkästään fyysinen.

Energiahoidosta voi olla apua kokonaisvaltaisessa eheytymisessä, yhteyden löytämisessä omaan itseen, ja tarkoituksen tunteen löytämiseksi uudelleen.

Tässä energiahoidossa käyn läpi energiakehoasi täysin intuitiivisesti ja välitän energiaa sekä käsieni kautta että käytän parantavia kiviä ja kasveja, äänimaljaa ja heiluria sekä puhdistavaa savua.