Kokovartalohieronta (abhyanga)

Kokovartalohieronta (abhyanga) oman doshan mukaisilla luomuyrttiöljyillä. Kesto n. 75-90 min. Annan intialaisen perinteen mukaisesti vain naisille.

Ayurvedinen hieronta on perinteinen intialainen tapa hoitaa käsillä, ja se on luonnollinen tapa rentouttaa, puhdistautua ja uudistaa sekä kehoa että mieltä.

Ayurvedinen hieronta vahvistaa verenkiertoa ja stimuloi marma-energiapisteitä. Sen avulla solut ja elimet saavat enemmän happea, glukoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä.

Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja, ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin.

Ayurvedinen hieronta lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia, se virittää kehoa ja mieltä; lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa verta ja lisää kuonanpoistoa.

Miten hoidetaan:

Hoidossa hierotaan lämpimällä öljyseoksella koko keho päästä varpaisiin, niin kasvot, pää, vatsanalue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue. Hieronta suoritetaan oman doshantyypin öljyillä.

 Hoito laittaa verenkierron ja lymfakierron liikkeelle, minkä myötä kudokset saavat uutta happea ja ravinteita ja kuona-aineet ja myrkyt poistuvat elimistöstä. Tämä on kehoa puhdistava, elvyttävä hoito, joka laittaa elinvoimat virtaamaan! 

Hieronnassa käsitellään myös kasvot ja pää, joten hiukset ovat hieronnan jälkeen hieman öljyiset. Tule hoitoon ilman meikkiä.

Hoitoon kuuluu oman kehotyypin määritys ja ruokavalio-ohjeita.