HOIDOT

Tarjoamillamme hoidoilla pyritään hakemaan helpotusta erilaisiin ongelmiin ja oireisiin etsimällä esiin ongelman alkusyy, joka ei usein ole pelkästään fyysinen. Stimuloimalla viitekohtia lempeästi yrtti- öljyhieronnalla, energiahoidolla tai neulaärsykkeellä, käynnistetään kehon oma paranemismekanismi, jotta ihmisen keho ja energiajärjestelmä parantaisi lopulta itse itsensä korjaamalla epätasapainon.

Jonkin vaivan hoitamisesta saattaa alkaa kokonaisvaltainen eheytymisprosessi, joka voi johtaa syvempään itsetuntemukseen ja itsestä saattaa löytyä ihan uusia voimavaroja.

Koulutamme ja kannustamme myös luonnonmukaiseen itsehoitoon, esim ravinnon, yrttien ja elämäntapojen avulla. Omaa elämänlaatua voi parantaa huimasti ja muutoksen voi tuntea omassa olossa ja jaksamisessa <3

PERUUTUSEHDOT:

Peruutathan käyntisi viimeistään 24h ennen hoidon alkamista, muussa tapauksessa joudumme laskuttamaan käynnin hinnan, ellei kyseessä ole todistettava sairastuminen, tai muu tarpeeksi perusteltava syy. Tämä sen takia, ettei työaikaamme ja mahdollisia hoitomateriaaleja mene hukkaan. 

PS. UTELIAILLE MIEHILLE TOPAKKA HUOMIO! Kaikki hoidot toteutetaan riisumatta alushousuja. Hoitomme eivät ole eroottisia.

Tarjoamamme hyvinvointi- ja luontaishoidot hemmotteluun tai terveyden ylläpitämiseen:

Hemmotteluhoidot, luontaishoidot , energisoivat hieronnat ja akupunktio sekä ravinto-opastusta Helsingissä