MARJA

Olen Marja, koulutukseltani luonnonvaratuottaja, luontaishoitaja ja Reiki-opettaja. Tällä hetkellä opiskelen myös Humanistisessa ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogiikkaa.

Olen pitkään ollut kiinnostunut ekologisuudesta, henkisestä kasvusta, ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tämä kiinnostus johdatti minut luontaishoitojen pariin. Luonnonmukaisuus on minulle tärkeä elementti. Kaikkialla ympärillämme sijaitseva parantava aitta on suuri ilon ja inspiraation lähde, ja haluan välittää eteenpäin hyvää oloa, jota ammennan luonnosta.

Koen herkkyyteni olevan voimavara hoitamisessa, ja haluan luoda turvallisen tilan, jossa ihmisellä on hyvä olla, ja jossa saa olla oma itsensä.

Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä hektistäkin arkea. Luontaishoidot aktivoivat kehon omia parannusmekanismeja ja laukaisevat jännityksiä, ja näin auttavat kehoa itse parantamaan itseään.

Parhaimmillaan hoidot edesauttavat ihmisessä liikkeelle syvällisen uudistumisprosessin, joka vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin eheyttävästi.

Olen käynyt läpi ison henkilökohtaisen eheytymisprosessin, ja se herätti minussa kutsun hoitamisen ja hyvinvoinnin maailmaan. Uskon holistiseen ihmiskuvaan ja jokaisessa ihmisessä olevaan suureen henkiseen potentiaaliin – meissä kaikissa on sisällämme paljon kätkettyjä voimavaroja. Uskon myös ilon ja naurun, huumorin ja positiivisen elämänasenteen voimaan. 

Terveisin Marja