MARJA

Olen koulutukseltani ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja keruutuoteneuvoja. Olen vuosien ajan perehtynyt villiyrttien ja lääkekasvien terapeuttisiin vaikutuksiin ja hyödynnän parantavia kasveja lähes kaikissa hoidoissani. Olen myös energiahoitaja ja Reiki-master.

Olen pitkään ollut kiinnostunut sekä henkisestä kasvusta että hyvinvoinnista. Tämä kiinnostus johdatti minut vaihtoehtohoitojen pariin. Minulla on kutsumus hoitamiseen ja koen parantajuuden olevan elämäntehtäväni.

Opiskelen jatkuvasti lisää luontaishoitoja sekä holistista ihmiskuvaa, jotta oppisin ymmärtämään terveyttä yhä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin ja jotta voisin tarjota asiakkailleni yhä yksilöllisempää ja räätälöityä hoitoa.

Luonnonmukaisuus on minulle tärkeä elementti. Olen saanut luonnosta tasapainoa, ja mielenrauhaa, syvää onnellisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta ja syvältä kumpuavaa elämäniloa. Haluan välittää tätä hyvää oloa eteenpäin.

Uskon vahvasti pehmeisiin hoitomuotoihin sekä lempeyteen kohtaamisessa, ja haluan auttaa hoidoillani sinua voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti. Luontaishoidot aktivoivat kehon omia parannusmekanismeja ja laukaisevat jännityksiä. Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea. Haluan myös luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä.

Parhaimmillaan hoidot edesauttavat ihmisessä liikkeelle syvällisen uudistumisprosessin, joka vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin eheyttävästi