MARJA

Heippa, olen Marja

Tarjoan Reikiä, energiahoitoa ja intialaista sekä ayurvedista hierontaa Pikku-Huopalahdessa Hyvänolontila Orangotangossa.

Olen ammatiltani ayurvedahoitaja sekä luonnonvaratuottaja ja keruutuoteneuvoja (yrtit, marjat ja sienet). Olen vuosia perehtynyt ravitsevien ja parantavien kasvien saloihin ja haluan ylläpitää tätä ikivanhaa perinnettä mm. kouluttamalla ihmisiä käyttämään luonnontuotteita yhä enemmän arjessaan hyvinvointinsa tueksi.

Olen myös opiskellut erilaisia energiahoitoja sekä Reiki-masteriksi. Opiskelen myös erilaisia luontaisterapioita ja aromaterapiaa, jotta voisin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa ja tukea.
Olen pitkään ollut kiinnostunut sekä henkisestä kasvusta että hyvinvoinnista. Tämä kiinnostus johdatti minut vaihtoehtohoitojen pariin. Minulla on kutsumus hoitamiseen ja koen parantajuuden olevan elämäntehtäväni. Opiskelen ja tutkin jatkuvasti itämaista ihmiskuvaa, jotta oppisin ymmärtämään terveyttä yhä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin ja jotta voisin tarjota asiakkailleni yhä yksilöllisempää ja räätälöityä hoitoa.

Luonnonmukaisuus on minulle tärkeä elementti. Olen saanut luonnosta tasapainoa, ja mielenrauhaa, syvää onnellisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta ja syvältä kumpuavaa elämäniloa, siksi haluan välittää tätä hyvää oloa eteenpäin.
Uskon vahvasti pehmeisiin hoitomuotoihin sekä lempeyteen kohtaamisessa, ja haluan auttaa hoidoillani sinua voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti. Luontaishoidot aktivoivat kehon omia parannusmekanismeja ja laukaisevat jännityksiä. Stressi on tunnetusti pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea. Haluan myös luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä.

Parhaimmillaan hoidot edesauttavat ihmisessä liikkeelle syvällisen uudistumisprosessin, joka vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin eheyttävästi.