MARJA

Olen koulutukseltani luontaishoitaja, ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja keruutuoteneuvoja. Olen vuosien ajan perehtynyt villiyrttien ja lääkekasvien terapeuttisiin vaikutuksiin ja hyödynnän parantavia kasveja lähes kaikissa hoidoissani. Olen myös energiahoitaja ja Reiki-master.

Olen pitkään ollut kiinnostunut sekä henkisestä kasvusta, että hyvinvoinnista. Tämä kiinnostus johdatti minut vaihtoehtohoitojen pariin.

Opiskelen jatkuvasti lisää luontaishoitoja sekä holistista ihmiskuvaa, jotta oppisin ymmärtämään terveyttä yhä syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin ja jotta voisin tarjota asiakkailleni yhä yksilöllisempää ja räätälöityä hoitoa.

Luonnonmukaisuus on minulle tärkeä elementti. Luonnon parantava aitta tuottaa minulle suurta iloa, ja haluan välittää tätä hyvää oloa eteenpäin.

Koen herkkyyteni olevan voimavara hoitamisessa, ja haluan luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä.

Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea. Luontaishoidot aktivoivat kehon omia parannusmekanismeja ja laukaisevat jännityksiä.

Parhaimmillaan hoidot edesauttavat ihmisessä liikkeelle syvällisen uudistumisprosessin, joka vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin eheyttävästi.