MARJA

Heippa! 

Olen Marja, luontaishoitaja, ayurvedahoitaja, energiahoitaja ja Reiki-master. Opiskelen tällä hetkellä Nauruterapeutiksi ja tulen jatkossa ohjaamaan nauruterapiaa! Opiskelen myös astrologiaa, joten minulta saa lähitulevaisuudessa tilata astrologisen tulkinnan omasta kartasta. 

Olen pitkään ollut kiinnostunut sekä henkisestä kasvusta, että hyvinvoinnista. Tämä kiinnostus johdatti minut vaihtoehtohoitojen pariin.

Luonnonmukaisuus on minulle tärkeä elementti. Luonnon parantava aitta tuottaa minulle suurta iloa, ja haluan välittää tätä hyvää oloa eteenpäin.

Koen herkkyyteni olevan voimavara hoitamisessa, ja haluan luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä.

Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea. Luontaishoidot aktivoivat kehon omia parannusmekanismeja ja laukaisevat jännityksiä.

Parhaimmillaan hoidot edesauttavat ihmisessä liikkeelle syvällisen uudistumisprosessin, joka vaikuttaa elämän kaikkiin osa-alueisiin eheyttävästi.

Olen käynyt läpi ison eheytymisprosessin ja se herätti minussa kutsumuksen parantamisen ja hyvinvoinnin maailmaan. Uskon jokaisessa ihmisessä olevaan valtavaan henkiseen potentiaaliin. 

Uskon myös ilon ja naurun, huumorin ja positiivisen elämänasenteen voimaan.