Esittely

MIKÄ ORANGOTANGO ON?

Orangotango on mielen, kehon ja hengen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiseen omistautunut yritys. Järjestämme ympäri vuotta aiheeseen liittyviä kursseja, luentoja ja muuta hauskaa toimintaa, kuten Pop-up -kahvilaa.

Haluamme tuoda luonnonmukaista elämäntapaa lähemmäs kaupungissa asuvaa ihmistä.

Kutsumuksenamme on myös elvyttää vanhaa perimätietoa luonnon parantavista voimista sekä ihmisen sisällä olevasta valtavasta paranemispotentiaalista.

MITÄ ORANGOTANGOSSA TEHDÄÄN?

Orangotangossa tarjoamme läsnäolevaa, kuuntelevaa, yksilön tarpeita kunnioittavaa hoitoa ja tukea. Haluamme auttaa sinua saamaan lisää hyvinvointia arkeen, ja apua jaksamiseen.

Me haluamme auttaa sinua löytämään omat voimavarasi: oli se sitten uutta puhtia arjessa jaksamiseen, inspiraatiota uuden aloittamiseen, tai apua terveyden ylläpitoon kehon oirehtiessa. Meillä voit käydä myös nauttimassa pienestä luksushetkestä arjen vilinässä. Jokaisen tarpeet ovat yksilölliset.

Orangotango on tila, joka on 100% vapaa arvostelusta, kritiikistä ja tuomitsemisesta. Kaikki ihmiset kehoineen ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat eikä täällä kummastella, tuomita tai arvostella sinua eikä kehoasi. Sinun kehosi ansaitsee parantavan kosketuksen.

HUOM! Emme missään nimessä sulje pois länsimaista lääketiedettä ja tottakai arvostamme sen tuomaa hyvinvointia ihmiselle.

Mutta koska se ei aina hoida sairauden juuren alkuperää tai oireen syvällisempää syytä tai emotionaalista taustaa, uskomme, että itämaisten hoitojen tarjoama ennaltaehkäisevä vaikutus on arvokas.

Tule omana itsenäsi kaikkine puolinesi, niin katsotaan miten voimme sinua auttaa.

KEITÄ OLEMME?

Olemme molemmat olleet todella kiihkeitä maailmanparantajia nuoruudessamme, ja olemme edelleen sydämessämme hippejä – mutta elämä on myös rauhoittanut ja tuonut suhteellisuudentajua, näkemään asiat, ei mustavalkoisina, vaan ihanan värikkäinä.

Luonnonmukainen elämäntapa on meille molemmille intohimo, ja se on syntynyt osaksi havahtumisesta siihen, että olemme itsekin osa luontoa. Siksikin olemme vakuuttuneita, että on hyvä käyttää omalle keholle puhtaita luonnollisia raaka-aineita. <3

Ajauduimme opiskelemaan itämaisia hyvinvointihoitoja, koska huomasimme niissä olevan syvällisen luontoyhteyden.  Saimme itse niistä apua oireiluihimme ja aloimme ymmärtää kehojamme paremmin.

Kun alkoi saada apua uudenlaisista elämäntavoista, heräsi valtava innostus alkaa myös auttaa muita.

Hämmästyimme valtavasta tietoaitasta, joka vanhojen luonnonlääketieteiden takana on. Se on osa ihmiskunnan henkistä perintöä, joka on kulkeutunut vuosituhansien halki tähän päivään.

MISTÄ SYNTYI NIMI ORANGOTANGO?

Voimavärimme on oranssi. Oranssi väri edustaa elinvoimaa, iloa, positiivisuutta sekä elämästä nauttimista.

Olemme sitä mieltä, että nauru on paras lääke kaikkiin vaivoihin. Jokainen päivä on seikkailu, hyppy tuntemattomaan. Elämässä tarvitaan enemmän iloa, nautiskelua, heittäytymistä ja rentoa asennetta. Ei oteta itseämme liian vakavasti!

Orangotango tarkoittaa portugaliksi orankia, ja malaijin kielellä oranki tarkoittaa ”metsän ihmistä”. Oranki edustaa vaistonvaraista, villiä puolta ihmisessä – alkuperää, ja rakkautta luontoon. Samalla: jotain ikivanhaa, muinaista, unohdettua ja uhanalaista. Villiä puolta ja luontoyhteyttä itsessä pitäisi vaalia.

Halusimme myös oranssin värin jollain tavalla mukaan nimeemme ja näin Orangotango tuntui juuri sopivalta, orango-tango. Sana ‘tango’ tarkoittaa, tietysti tanssia, mutta myös latinaksi kosketusta. Haluamme tarjota terapeuttisen kosketuksen kokemuksen asiakkaillemme.