ASTROLOGISET TULKINNAT


Haluaisitko ymmärtää omaa astrologista karttaasi paremmin? 

Olen opiskellut astrologiaa sekä itsenäisesti yli kymmenen vuotta, että käynyt myös astrologian kursseja. 

Teen tulkintoja sekä läsnäolevasti, että kirjallisena. Läsnäolevia tulkintoja teen Helsingin keskustassa Superfiiliksen tiloissa, ja katson intuitiivisella otteella karttasi pääpainotukset, eli persoonalliset tekijät ja avaan myös tärkeimpiä aspekteja.

Astrologia voi olla itsetuntemusta syventävä väline. Kartta paljastaa paitsi suurimmat haasteemme, myös ainutlaatuisen potentiaalin, lahjakkuuden ja voimavaramme. Voi olla vapauttavaa oivaltaa, mistä elämämme haasteet kumpuavat, ja että vaikeimmatkin kokemukset ovat täällä lopulta opettamassa ja kasvattamassa meitä kohti oman elämäntehtävän toteuttamista.

Tarvitsen tulkintaan tarkan syntymäaikasi ja paikkakunnan. Voit miettiä, onko sinulla jotain kysymyksiä, tai teemoja, joihin haluat tulkinnan painottuvan, vai teenkö yleiskatsauksen syntymäkartallasi vallitseviin energioihin. 

Livetulkinta harjoitteluhintaan 55€ tunti. Etätulkinta on myls 55€ ja voit itse vaikuttaa, mihin asioihin tulkinnassa keskitytään. Kirjallista tulkintaa teen huolellamuutaman päivän ajan ja sen pituus on muutama A4-arkkia. 

Läsnäolevat tulkinnat teen tosiaan Helsingin keskustassa ihanassa Superfiilis-hoitolassa ( Hietalahdenkatu 10) 

Varaa tulkinta: marja@orangotango.fi 

Astrologinen tulkinta