ASTROLOGISET HARJOITTELUTULKINNAT


Marja on käynyt astrologian perus- ja syventävän kurssin, ja häneltä saa nyt harjoitteluhintaan astrologisia tulkintoja:

Voit tulla joko paikan päälle tulkintaan, jossa katson intuitiivisella otteella karttasi pääpainotukset, eli persoonalliset tekijät ja avaan myös tärkeimpiä aspekteja. 🪐💫🌟 Tai voit tilata minulta kirjallisen tulkinnan.

Astrologia voi olla itsetuntemusta syventävä väline. Kartta paljastaa paitsi suurimmat haasteemme, myös ainutlaatuisen potentiaalin, lahjakkuuden ja voimavaramme. 🌈 Voi olla hyvin vapauttavaa oivaltaa, mistä elämämme haasteet kumpuavat, ja että vaikeimmatkin kokemukset ovat täällä lopulta opettamassa ja kasvattamassa meitä kohti oman elämäntehtävän toteuttamista. ✨💎

Tarvitsen tulkintaan tarkan syntymäaikasi ja paikkakunnan. Voit miettiä, onko sinulla jotain kysymyksiä, tai teemoja, joihin haluat tulkinnan painottuvan, vai teenkö yleiskatsauksen syntymäkartallasi vallitseviin energioihin. 

Tulkintaa teen harjoitteluhintaan 45€, ja se kestää noin tunnin. Voit myls tilata tulkinnan kirjallisena sähköpostiin, hinta myös 45€, ja voit itse vaikuttaa, mihin asioihin tulkinnassa keskitytään. 

Tulkinnat teen Helsingin keskustassa ihanassa Superfiilis-hoitolassa ( Hietalahdenkatu 10) 

Varaa tulkinta: marja@orangotango.fi