ÄÄNIMALJAHOITO

Tiibetiläinen äänimaljahoito perustuu idän ikivanhoihin perinteisiin. Hoito tehdään avotulella käsin taotuilla metallisilla maljoilla. Käytän hoidossa myös heleää meditaatiokelloa, eli thingsaa, sadekeppiä sekä koshi-kelloa. 

Hoito perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Maljojen värähtely saa kehon solut värähtelemään harmonisemmin ja aivoaallot laskemaan unen ja valveen rajamaastoon. Harmoniset äänet vaikuttavat limbisen järjestelmän kautta parasympaattiseen hermostoon ja aktivoivat kehon omaa sisäistä parantamismekanismia.

Äänimaljahoito tehdään hoitopöydällä maaten vaatteet päällä. Kehon päälle asetetaan maljoja, joita napautetaan ja sivellään kevyesti malletilla. 

Kaikki maljat ovat uniikkeja, ja niissä kaikissa on myös uniikki äänimaailma. Harmoniset, rauhoittavat ylä-äänet soivat kauniisti ja hellivät kehoa ja mieltä. Itse koen hoidon myös hyvin energeettisenä hoitona, joka vaikuttaa myös voimakkaan harmonisoivasti energiakehoon. Itselleni äänimaljahoito on ollut yksi voimakkaimmista hoitokokemuksistani.

Hoito on lempeä ja syvästi rentouttava, kokonaisvaltainen ja se sopii esim. uniongelmien, ja stressin lievittämiseen tai hemmotteluhetkeksi itselle.